Si us pensàveu que em coneixieu... tenieu raó

domingo, octubre 16, 2005

T'agrada conduïr?

Començo aquest escrit amb un lema que personifica perfectament el que molts pensem un dilluns al matí quan hem de desplaçar-nos per aquestes carreteres que tenim. Personalment sí, m'agrada conduïr i molt. Però hi ha vegades que m'ho plantejo. De veritat conduim o més aviat ho intentem? És per això que proposo que discutim algunes coses incomprensibles que passen avui dia.
a) Començo des de la base de que no tothom està preparat per conduïr. No és que pretengui fer d'això un elitisme però si hi pensem a fons, es tracta de circular a velocitats altes amb trastos de més de 1000 kgs i per entorns bastant hostils (com una ciutat). No em puc creure que tothom del món mundial ho pugui fer. Qui no coneix el típic que no es capaç de fer la O amb un canuto i que per altra banda porta un cotxe de 200 cv. Hombreeeee... siguem seriosos a cadascú el que pot fer. O que en penseu del típic iaio que no s'aguanta els pets però que encara va a 30 per hora per la autopista amb el seu Simca 1000? (El més fort és que paga menys per l'assegurança que jo). Proposo que s'endureixi el procés de treure's el carnet i no només un examenet que se'l treuen fins i tot els veterans del Cottolengo.
b) S'haurien de fer exàmens de capacitació per tal de poder aspirar a vehicles més potents i grans. Ja n'estic cansat de veure la típica mare pijeta que té por de conduïr i que li compren un tot-terreny rollo Hummer. Clar que no té por, però és que fora dels vidres blindats hi ha escenes de pànic entre la població!! (Si ja va insegura de portar un Seicento, com anirà al portar un Cayenne???) Així ens assegurariem que s'està realment capacitat de portar una màquina de tals dimensions i potència.
c) Arreglar d'una vegada les carreteres. Tot i que les carreteres d'aquí estan per sobre de la mitja (pagant clar...) hi ha llocs on no hi ha una massacre no se sap perquè. Em ve al cap la N-II. Allò és tercer mundista, si algú ha jugat mai a esquivar pedres que et llencen és el mateix però versió cotxes i a 120. Ara poso un carril, ara el trec, que si forat aquí que si forat alla... No paguem tants impostos?? Pos ale, a asfaltar s'ha dit.
d) Fotre multes astronòmiques al que parla pel móbil o no porta el cinturó. Pel que fa al primer punt, és indignant veure gent que va fent malabarismes mentre truca i al mateix temps fuma. Senyors, si es volen matar perfecte, però la resta no tenim la culpa!!!! Per altra banda, la gent no sap el que és tenir una bona hostia i anar al darrere (jo sí). "Bah... ja em pararan els de davant!". Un cos de 70 kg en un xoc a 120km/h fa una força al seient de davant de prop de 1500 kgs. Oi que no voldrieu matar als vostres pares d'aquesta forma??
Bé, podria rajar i rajar d'aquest tema, però després de que tothom em digui que els meus escrits són molt llargs, millor ho deixo per un altre dia.

8 Comments:

Blogger スロ / Bernat said...

Jo no puc xiular pero puc conduir la moto i segurament un cotxe potent hahahaha

12:27 p. m.

 
Blogger Stephen said...

Hey, Nice Blog!

Makes some very interesting reading.

Please be sure to check out my site here - Mininova - for some great bit torrent downloads.

Thanks

11:49 a. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Great Blog! A real pleasure to read! Do you know that Traffic Portals will really boost your conversion rates and generate exclusively yours leads? We offer VOIP webinars - Marketing Courses Using Web Conferences about Traffic Portals I also have a website that talks about various high profile topics such as Retirement and includes an eBusiness Directory. I also would like to tell all of you reading this terrific blog about Retirement that should you be in need of a terrific host for a serious eCommerce Website that www.Kiosk.ws is Awesome Hosting value! They have the best online support team for all of your technical questions and a 3 minute emergency pager too. Looking to start your own affiliate program? They have an excellent script for you! They give you $70,000 dollars worth of software to build just about any type of e-commerce website you need! Go check it out if you get a chance. You can make more money than you spend and Create Free Will for Yourself! Again, Great Blog! Thanks. The info on Retirement Sooner was very informative!

10:23 a. m.

 
Blogger Roberto Iza Valdes said...

Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

7:37 a. m.

 
Blogger Roberto Iza Valdes said...

Compliments

3:18 a. m.

 
Blogger mikemiller25493787 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

12:25 p. m.

 
Blogger davesmith03051354 said...

Do you want free porn? Contact my AIM SN 'abunnyinpink' just say 'give me some pics now!'.

No age verification required, totally free! Just send an instant message to AIM screen name "abunnyinpink".

Any message you send is fine!

AIM abuse can be reported here.

8:04 a. m.

 
Blogger edsmith1855946915 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

8:45 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home